H8R

H8R
H8R Ledlenser H8R Ledlenser H8R - Front Ledlenser H8R - Rear Ledlenser H8R - Side

Het perfecte licht voor dagelijks gebruik. 

Dankzij de H8R hoofdlamp heb je steeds je handen vrij tijdens het uitoefenen van je project, je hobby, of in eender welke situatie. De H8R past zich perfect aan je hoofd aan dankzij zijn ergonomische design en gebruiksgemak. Daardoor heb je altijd het beste zicht, of nog beter: met het rode achterlicht wordt je bovendien door iedereen gezien. En nog een pluspunt: je kan je H8R hoofdlamp eender waar ter wereld laden via USB 3.0 - een handige eigenschap, zeker voor onderweg.Led

LED configuratie: 1x Xtreme LED
Lichtstroom: 600 lm
Reikwijdte: 150 m
Brandtijd: 10 u u

High

Lichtstroom high: 600 lm
Reikwijdte high: 150 m
Brandtijd high: 10 u

Low

Lichtstroom low: 10 lm
Reikwijdte low: 20 m
Brandtijd low: 120 u

Energie

Batterijen: 1x Li-ion oplaadbare batterij
Alternatief batterijen: Nee
Energietank: 12,58 Wh

Eigenschappen

Energieprogramma's: Energy Saving
Lichtprogramma's: 3
Lichtfuncties: Power, Mid Power, Low Power
Schakelaar: Vooraan
Waterdicht: IPX4

Grootte / gewicht

Diameter kop: 36 mm
Gewicht: 158 g

Bestel info

Product: H8R
Artikelnummer: LL-H/5853-H8R
Meegeleverd: 1 set van herlaadbare batterijen, USB kabel, Quick User Guide

OPLAADBAAR 

Oplaadbare Li-ion batterij.ADVANCED FOCUS SYSTEM 

Galileo geloofde sterk in de kracht van lenzen, Newton in reflectoren. Ledlenser heeft deze 2 technologieën simpelweg gecombineerd – alleen nog beter dan anderen ooit geprobeerd hebben. Het resultaat: het gepatendeerdeAdvanced Focus System (AFS), dat een naadloze overgang toelaat van homogeen cirkelvormig licht voor dichtbij tot een scherp gebundeld licht voor veraf. 

SMART LIGHT TECHNOLOGY 

Deze innovatie maakt van jouw Ledlenser een persoonlijke tool: dankzij de microcontrollers bepaal je zelf welke lichtfuncties je activeert bij het meermaals drukken op de drukknop. Hierdoor heb je steeds het perfecte licht bij de hand voor eender welke situatie. 

RAPID FOCUS 

Wanneer je een zak- of hoofdlamp focusseert of defocusseert, beweegt de reflectorlens in verhouding tot de LED. Bij conventionele mechanische systemen kan dit door bijvoorbeeld aan de lampkop te draaien. Ledlenser vond deze technologie te traag en te onpraktisch. Daarom ontwikkelden ze de Rapid Focus: een mechanisme waarbij de lampkop naar voor of achter geschoven wordt. Snel, eenvoudig, en kan met één hand.


 

TEMPERATURE CONTROL 

Hard werken laat Ledlenser lampen koud: dankzij de intelligente en volautomatische temperatuurregeling geraakt een Ledlenser lamp nooit overhit, ongeacht hoe vaak of hoe lang je hem gebruikt. Dit beschermt jou van brandwonden en de LED van oververhitting.

TOT 7 JAAR GARANTIE

Garantie geldt in aanvulling op de wettelijke garantie wetten. Het wordt uitgebreid tot materiaal- en fabricagefouten, met uitzondering van batterij/accu gebreken, houders, tassen, remote switches, kleurfilters, reliëfdruk en coatings. Garantietermijn is 5 jaar vanaf de datum van aankoop, uitgebreid tot 7 jaar na online registratie via de instructies op de garantiekaart die is ingesloten in de productverpakking.


 

Zaklampen
Hoofdlampen
Oplaadbaar
Sportlampen
Accessoires