MH2

MH2
MH2 Ledlenser MH2 side view Ledlenser MH2 Box

Exclusief verkrijgbaar bij de Outdoor handelaar.

Pionier in het sparen van energie én centen. 

Ons Outdoor instapmodel biedt waar voor je geld: de Ledlenser MH2 hoofdlamp werkt met gewone AAA-batterijen, maar heeft een buitengewone batterijduur. De lichtbundel wordt gefocusseerd met slechts één draai en is daarom makkelijk te bedienen. Dankzij de supercomfortabele hoofdband, die uiteraard verwisseld en gewassen kan worden, voelt de lamp licht en comfortabel aan op je hoofd.Led

LED configuratie: 1 Power LED
Lichtstroom: 100 lm
Reikwijdte: 100 m
Brandtijd: 10 u

High

Lichtstroom high: 100 lm
Reikwijdte high: 100 m
Brandtijd high: 10 u

Low

Lichtstroom low: 15 lm
Reikwijdte low: 30 m
Brandtijd low: 40 u

Energie

Batterijen: 3x AAA - 1,5V
Alternatief batterijen: AAA Ni-MH 1,2V
Energietank: 5,63 Wh

Eigenschappen

Energieprogramma's: Energy Saving
Lichtprogramma's: 3
Lichtfuncties: Power, Low Power, Knipperen
Schakelaar: Vooraan
Type schakelaar: Dynamisch
Waterdicht: IPX6

Grootte / gewicht

Diameter kop: 29 mm
Gewicht: 105 g

Bestel info

Product: MH2
Artikelnummer: LL-OD/MH2
Meegeleverd: 1 set batterijen, Quick User Guide

ADVANCED FOCUS SYSTEM 

Galileo geloofde sterk in de kracht van lenzen, Newton in reflectoren. Ledlenser heeft deze 2 technologieën simpelweg gecombineerd – alleen nog beter dan anderen ooit geprobeerd hebben. Het resultaat: het gepatendeerde4 Advanced Focus System (AFS), dat een naadloze overgang toelaat van homogeen cirkelvormig licht voor dichtbij tot een scherp gebundeld licht voor veraf. 

SMART LIGHT TECHNOLOGY 

Deze innovatie maakt van jouw Ledlenser een persoonlijke tool: dankzij de microcontrollers bepaal je zelf welke lichtfuncties je activeert bij het meermaals drukken op de drukknop. Hierdoor heb je steeds het perfecte licht bij de hand voor eender welke situatie. 

RAPID FOCUS 

Wanneer je een zak- of hoofdlamp focusseert of defocusseert, beweegt de reflectorlens in verhouding tot de LED. Bij conventionele mechanische systemen kan dit door bijvoorbeeld aan de lampkop te draaien. Ledlenser vond deze technologie te traag en te onpraktisch. Daarom ontwikkelden ze de Rapid Focus: een mechanisme waarbij de lampkop naar voor of achter geschoven wordt. Snel, eenvoudig, en kan met één hand.


 

 
TOT 7 JAAR GARANTIE

Garantie geldt in aanvulling op de wettelijke garantie wetten. Het wordt uitgebreid tot materiaal- en fabricagefouten, met uitzondering van batterij/accu gebreken, houders, tassen, remote switches, kleurfilters, reliëfdruk en coatings. Garantietermijn is 5 jaar vanaf de datum van aankoop, uitgebreid tot 7 jaar na online registratie via de instructies op de garantiekaart die is ingesloten in de productverpakking.


 
Zaklampen
Hoofdlampen
Oplaadbaar
Sportlampen
Accessoires