F1R

F1R
F1R F1R lader met USB kable
De LED LENSER® F1R bracht reeds bij tal van gebruikers een
ongelooflijk enthousiasme teweeg. Door een consequente verdere ontwikkeling is het ons nu gelukt efficiëntie en vermogen in dezelfde mate aanzienlijk te verhogen. Met max. 1000 lumen* bij een lengte van slechts 115 mm is de nieuwe oplaadbare LED LENSER® F1R niet alleen extreem krachtig, maar door haar nieuwe accuconcept ook nog buitengewoon milieubewust! Zij overtuigt met alle bekende onderdelen en functies van de F1 zoals bv. de elektronische regeling met temperatuursensor, de stevige einddop met geïntegreerde rolbescherming, de verwisselbare tactische ring, de waterdichtheid
conform IPX8 en vanzelfsprekend het voor het gebruik geoptimaliseerde lichtbeeld. Daarbij blijven haar gewaardeerde vermogen tot transformatie en de functionaliteit van de oorspronkelijke lamp, zoals bijvoorbeeld het variabel aanbrengen van de clip, behouden. Ook onmisbaar bij dit meesterwerk in pocketformaat is natuurlijk de HA III anodisatie volgens militaire standaard.
Ready for take off! 

Led

LED configuratie: 1 x Cree LED
Lichtstroom: 1000 lm
Reikwijdte: 160 m
Brandtijd: 60 u

Boost

Lichtstroom boost: 1000 lm
Reikwijdte boost: 160 m
Brandtijd boost: 3 u

High

Lichtstroom high: 250 lm
Reikwijdte high: 80 m
Brandtijd high: 6 u

Low

Lichtstroom low: 10 lm
Reikwijdte low: 20 m
Brandtijd low: 60 u

Energie

Batterijen: 1x 18650 Li-ion
Alternatief batterijen: nee
Energietank: 8.4 Wh

Eigenschappen

Lichtprogramma's: 2
Lichtfuncties: 3
Schakelaar: eindkap
Type schakelaar: dynamisch
Waterdicht: IPX-8

Grootte / gewicht

Lengte: 115 mm
Diameter kop: 30 mm
Gewicht: 120 g

Bestel info

Product: F1R
Artikelnummer: F1R-8701R
Meegeleverd: batterijen, polstouwtje, clips, extra tactische ring, O-ring, borsteltje, doekje, laadhouder, lader, handleiding
   
Dynamic Switch
Professionals willen snel kunnen schakelen tussen verschillende lichtsterktes. In een fractie van een seconde maakt de met één hand te bedienen Dynamic Swith dit mogelijk.
 


 
 
     2  Light Modes
 
     3  Light Functions
 
 
Smart Light Technology (SLT)
Door het gebruik van high-tech microcontrollers, kunt u kiezen tussen verschillende individuele lichtprogramma's. Bovendien wordt het energieverbruik geoptimaliseerd door intelligente software.
 


Zaklampen
Hoofdlampen
Oplaadbaar
Sportlampen
Accessoires