MT10

MT10
MT10 Ledlenser MT10 side view Ledlenser MT10 standing Ledlenser MT10 Box

Exclusief verkrijgbaar bij de Outdoor handelaar.

Klein maar dapper.

De zeer compacte maar krachtige Ledlenser MT10 zaklamp geeft een meerwaarde aan je tocht in de natuur. Het is eenvoudig te bedienen met zijn schakelaar vooraan, en kan overal in de wereld opgeladen worden via de USB 3.0 - een fluitje van een cent! Dankzij de praktische riemclip, hoeft de MT10 zich niet altijd te verbergen in je rugzak.Led

LED configuratie: 1 Xtreme LED
Lichtstroom: 1000 lm
Reikwijdte: 180 m
Brandtijd: 6 u

High

Lichtstroom high: 1000 lm
Reikwijdte high: 180 m
Brandtijd high: 6 u

Low

Lichtstroom low: 10 lm
Reikwijdte low: 20 m
Brandtijd low: 144 u

Energie

Batterijen: Oplaadbare Li-ion batterij
Alternatief batterijen: Geen
Energietank: 12,58 Wh

Eigenschappen

Energieprogramma's: Energy Saving, Constant Current
Lichtprogramma's: 4
Lichtfuncties: Power, Mid Power, Low Power, Strobe
Schakelaar: Vooraan
Type schakelaar: Soft touch
Waterdicht: IPX4

Grootte / gewicht

Lengte: 128 mm
Diameter kop: 32 mm
Gewicht: 156 g

Bestel info

Product: MT10
Artikelnummer: LL-OD/MT10
Meegeleverd: 1 set herlaadbare batterijen, 1 USB-kabel, tasje, touwtje, Quick User Guide

OPLAADBAAR 

Oplaadbare Li-ion batterij.
ADVANCED FOCUS SYSTEM 

Galileo geloofde sterk in de kracht van lenzen, Newton in reflectoren. Ledlenser heeft deze 2 technologieën simpelweg gecombineerd – alleen nog beter dan anderen ooit geprobeerd hebben. Het resultaat: het gepatendeerdeAdvanced Focus System (AFS), dat een naadloze overgang toelaat van homogeen cirkelvormig licht voor dichtbij tot een scherp gebundeld licht voor veraf. 

SMART LIGHT TECHNOLOGY 

Deze innovatie maakt van jouw Ledlenser een persoonlijke tool: dankzij de microcontrollers bepaal je zelf welke lichtfuncties je activeert bij het meermaals drukken op de drukknop. Hierdoor heb je steeds het perfecte licht bij de hand voor eender welke situatie. 

RAPID FOCUS 

Wanneer je een zak- of hoofdlamp focusseert of defocusseert, beweegt de reflectorlens in verhouding tot de LED. Bij conventionele mechanische systemen kan dit door bijvoorbeeld aan de lampkop te draaien. Ledlenser vond deze technologie te traag en te onpraktisch. Daarom ontwikkelden ze de Rapid Focus: een mechanisme waarbij de lampkop naar voor of achter geschoven wordt. Snel, eenvoudig, en kan met één hand. 

TEMPERATURE CONTROL 

Hard werken laat Ledlenser lampen koud: dankzij de intelligente en volautomatische temperatuurregeling geraakt een Ledlenser lamp nooit overhit, ongeacht hoe vaak of hoe lang je hem gebruikt. Dit beschermt jou van brandwonden en de LED van oververhitting.


TOT 7 JAAR GARANTIE

Garantie geldt in aanvulling op de wettelijke garantie wetten. Het wordt uitgebreid tot materiaal- en fabricagefouten, met uitzondering van batterij/accu gebreken, houders, tassen, remote switches, kleurfilters, reliëfdruk en coatings. Garantietermijn is 5 jaar vanaf de datum van aankoop, uitgebreid tot 7 jaar na online registratie via de instructies op de garantiekaart die is ingesloten in de productverpakking.


 

Zaklampen
Hoofdlampen
Oplaadbaar
Sportlampen
Accessoires