MT18

MT18
MT18 Ledlenser MT18 side view right Ledlenser MT18 side view left Ledlenser MT18 standing Ledlenser MT18 Box

Exclusief verkrijgbaar bij de Outdoor handelaar.

Jagen op de duisternis. 

Dankzij zijn helderheid en gebruiksgemak wint deze high-lumen MT18 zaklamp van Ledlenser de harten van jagers, kampeerders en vissers. Met de snelle focus kan je focusseren met één hand. Je kan de lamp zelfs verticaal plaatsen door zijn vlakke eindkap. De krachtige batterij kan worden opgeladen via USB 3.0 en heeft een snelle laadfunctie. De duisternis heeft op die manier geen schijn van kans meer.Led

LED configuratie: 3 Xtreme LED
Lichtstroom: 3000 lm
Reikwijdte: 540 m
Brandtijd: 5 u

High

Lichtstroom high: 3000 lm
Reikwijdte high: 540 m
Brandtijd high: 5 u

Low

Lichtstroom low: 30 lm
Reikwijdte low: 80 m
Brandtijd low: 96 u

Energie

Batterijen: 1 oplaadbare Li-ion batterij
Alternatief batterijen: Geen
Energietank: 37,74 Wh

Eigenschappen

Energieprogramma's: Energy Saving, Constant Current
Lichtprogramma's: 4
Lichtfuncties: Power, Mid Power, Low Power, Strobe
Schakelaar: Vooraan
Type schakelaar: Soft touch
Waterdicht: IPX4

Grootte / gewicht

Lengte: 171 mm
Diameter kop: 86 mm
Gewicht: 620 g

Bestel info

Product: MT18
Artikelnummer: LL-OD/MT18
Meegeleverd: 1 set herlaadbare batterijen, 1 USB-kabel, 1 adapter + kabel, touwtje, Quick User Guide

OPLAADBAAR 

Oplaadbare Li-ion batterij.
ADVANCED FOCUS SYSTEM 

Galileo geloofde sterk in de kracht van lenzen, Newton in reflectoren. Ledlenser heeft deze 2 technologieën simpelweg gecombineerd – alleen nog beter dan anderen ooit geprobeerd hebben. Het resultaat: het gepatendeerdeAdvanced Focus System (AFS), dat een naadloze overgang toelaat van homogeen cirkelvormig licht voor dichtbij tot een scherp gebundeld licht voor veraf. 

SMART LIGHT TECHNOLOGY 

Deze innovatie maakt van jouw Ledlenser een persoonlijke tool: dankzij de microcontrollers bepaal je zelf welke lichtfuncties je activeert bij het meermaals drukken op de drukknop. Hierdoor heb je steeds het perfecte licht bij de hand voor eender welke situatie. 

RAPID FOCUS 

Wanneer je een zak- of hoofdlamp focusseert of defocusseert, beweegt de reflectorlens in verhouding tot de LED. Bij conventionele mechanische systemen kan dit door bijvoorbeeld aan de lampkop te draaien. Ledlenser vond deze technologie te traag en te onpraktisch. Daarom ontwikkelden ze de Rapid Focus: een mechanisme waarbij de lampkop naar voor of achter geschoven wordt. Snel, eenvoudig, en kan met één hand. 

TEMPERATURE CONTROL 

Hard werken laat Ledlenser lampen koud: dankzij de intelligente en volautomatische temperatuurregeling geraakt een Ledlenser lamp nooit overhit, ongeacht hoe vaak of hoe lang je hem gebruikt. Dit beschermt jou van brandwonden en de LED van oververhitting. 

X-LENS TECHNOLOGY 

Deze technologie is een versterking van het Advanced Focus System (AFS). Het kan vrijwel eender welk aantal van reflectorlenzen combineren, en synchroniseert hun individuele lichtstralen tot één perfecte lichtbundel. Het resultaat is een hoogwaardige, homogene schijnwerper indien gedefocusseerd, en de meest scherpe, gefocusseerde lichtstraal ooit.

TOT 7 JAAR GARANTIE

Garantie geldt in aanvulling op de wettelijke garantie wetten. Het wordt uitgebreid tot materiaal- en fabricagefouten, met uitzondering van batterij/accu gebreken, houders, tassen, remote switches, kleurfilters, reliëfdruk en coatings. Garantietermijn is 5 jaar vanaf de datum van aankoop, uitgebreid tot 7 jaar na online registratie via de instructies op de garantiekaart die is ingesloten in de productverpakking.


 

Zaklampen
Hoofdlampen
Oplaadbaar
Sportlampen
Accessoires