P17R

P17R
P17R P17R - Side P17R - Standing P17R - Floating Charge System P17R - Floating Charge Adaptor

De Ledlenser P17R oplaadbare zaklamp.
Het oplaadbare hoogtepunt van de P-serie.

Met een batterijduur tot 60 uur is de P17R een echte blijver. Zijn grootste troef is zijn duurzame batterijtechnologie met Safety Ytrion cellen, die vaak gebruikt worden in elektrische voertuigen. Dit zijn één van de veiligste cellen van vandaag, en met meer dan 5.000 laadcycli ook één van de meest efficiënste. Deze kwaliteit breidt zich ook uit naar de solide behuizing van de P17R: robuust zwart aan de buitenkant, gouden contacten aan de binnenkant.Led

LED configuratie: 1x Xtreme LED
Lichtstroom: 1.000 lm
Reikwijdte: 450 m
Brandtijd: 60 u

High

Lichtstroom high: 1.000 lm
Reikwijdte high: 450 m
Brandtijd high: 8 u

Low

Lichtstroom low: 100 lm
Reikwijdte low: 150 m
Brandtijd low: 60 u

Energie

Batterijen: 1x LiFePO4 oplaadbare batterij
Energietank: 32 Wh, 5.000 mAh

Eigenschappen

Energieprogramma's: Energy Saving
Lichtprogramma's: 6
Lichtfuncties: High Power, Low Power, Knipperen, S.O.S., Strobe, Positie
Schakelaar: Multifunctionele schakelaar, vooraan op de lamp
Waterdicht: IPX4

Grootte / gewicht

Lengte: 290 mm
Diameter kop: 53 mm
Gewicht: 715 g

Bestel info

Product: P17R
Artikelnummer: LL-P17R/GB
Meegeleverd: 1x LiFePo4 oplaadbare batterij, adapter, adapter kabel, intelligente clipOPLAADBAAR

Oplaadbare lamp met Li-ion batterij. ADVANCED FOCUS SYSTEM 

Door het gebruik van onze reflector-lens, zijn zo goed als alle Ledlenser lampen uitgerust met het gepatenteerde Advanced Focus Systeem: een systeem om de lichtstraal te focusseren (gebundelde lichtstraal voor veraf) en te defocusseren (brede lichtstraal voor dichtbij). 


SMART LIGHT TECHNOLOGY 

Deze innovatie maakt van uw Ledlenser lamp een persoonlijke verlichtingstool. Dankzij de ingebouwde microcontroller(s) in uw lamp, kan u individuele lichtfuncties instellen zoals u dat zelf wil door gebruik te maken van de verschillende druk- en schakelcombinaties. Op die manier heeft u altijd de perfecte lichtstand in handbereik. 


RAPID FOCUS 

Ledlenser lampen focusseer je niet door aan de lampkop te draaien, wel door de lampkop naar voor of achter te bewegen. Snel, makkelijk en kan zelfs met 1 hand. Bovendien ook handig met handschoenen aan. 


FLOATING CHARGE SYSTEM 

Lader voor Ledlenser oplaadbare zaklampen. Door het magnetische contact klikt het einde van de zaklamp in de lader en begint de lamp te laden. Het FCS kan ook gemonteerd worden aan bv. een muur zodat je lamp een vaste laadplaats krijgt. 


SAFETY YTRION BATTERIJ

Een Safety Ytrion Batterij weegt aanzienlijk minder dan een nikkelmetaalhydride Batterij en kan tot 5x sneller opgeladen worden dan een lithium-ion batterij. Daarnaast biedt ze meer dan 5.000 laadcycli met amper capaciteitsverlies door het "geheugeneffect". Deze technologie wordt toegepast in o.a. de batterij van elektrische wagens en wordt gekenmerkt door veilige en lange brandtijden.


 


TEMPERATURE CONTROL 

Hard werken laat Ledlenser lampen koud: dankzij de intelligente en volautomatische temperatuurregeling geraakt een Ledlenser lamp nooit overhit, ongeacht hoe vaak of hoe lang je hem gebruikt. Dit beschermt jou van brandwonden en de LED van oververhitting. 


TOT 7 JAAR GARANTIE

Bij Ledlenser bieden we je standaard 5 jaar garantie, die je zelf kan verlengen tot 7 jaar na online registratie. Je vindt alle info over onze garantievoorwaarden en onze flexibele naverkoop via www.ledlenser.be/Productgarantie 

Zaklampen
Hoofdlampen
Oplaadbaar
Sportlampen
Accessoires