• 14-03-2017

  Ledlenser aanwezig op Infopol 2017.

  Ook dit jaar neemt Ledlenser deel aan Infopol, dé vakbeurs voor de uitrusting van politie-, bewakings- en veiligheidsdiensten, urgentiediensten en rampenbestrijding.

  Over Infopol
  Sinds de start in 1195 groeide Infopol uit van een regionaal initiatief tot dé referentie in uitrusting van politie-, bewakings-, en veiligheidsdiensten voor alle aankoopverantwoordelijken en beslissingsnemers uit de volledige veiligheidsketen binnen de Benelux. Om de 2 jaar stellen de meest gespecialiseerde bedrijven - van vervoersmiddelen, persoonlijke uitrusting en bewapening, tot communicatieapparatuur en verkeerstoezicht - hun nieuwste producten en diensten voor op Infopol.

  Op stand 173 stelt Ledlenser dit jaar zijn volledige gamma van LED zaklampen en hoofdlampen voor, met o.a. de T-serie (Tactical), F-serie (Force), en X-serie (Xtreme) die speciaal ontwikkeld zijn voor politie, security, en andere veiligheidsdiensten. Een real-life ervaring krijgen de bezoekers in de special ontworpen lichttunnel.

  Bezoekers kunnen registreren voor gratis toegang via volgende link:  https://registration.n200.com/survey/3169tkv8t9qho?actioncode=NTWO000057QPL&partner-contact=0d610kw4l8fp5


 • 07-02-2017

  Oog in oog met de duisternis dankzij de nieuwe Ledlenser Outdoor Serie.


  5 februari was de officiële lancering van een compleet nieuwe productserie van Ledlenser. De producent van mobiele verlichting maakte gebruik van zijn lichtexpertise en feedback van het Pro Team om een nieuwe serie te ontwikkelen die specifiek ontworpen is voor buitenshuis gebruik tijdens de nacht. Deze nieuwe Outdoor Serie brengt de nacht tot leven – of je nu in de bergen bent, of het water of gewoon ergens out and about.
   
  De Outdoor Serie onthult een heleboel nieuwe opportuniteiten voor avonturiers dankzij de functionaliteit, het design en de werking van deze producten die uitermate geschikt zijn voor nachtelijke ervaringen buitenshuis. Ledlenser biedt 3 krachtige hoofdlampen – de MH2, MH6, en MH10, voor wie graag zijn handen vrij houdt. Alle andere avonturiers kunnen steunen op de 4 zaklampen MT6, MT10, MT14, en MT18.
   
  Ontdek hier alle productdetails: http://www.ledlenser.be/Sportlampen/Outdoor-use/
   
 • 08-11-2016

  Zonder fietslicht de weg op? Voortaan 55 euro boete.

  Wees een boete te snel af en investeer liever in goede fietsverlichting.

  Eén op de vijf fietsers rijdt elke dag naar school zonder voor- of achterlicht. Dat blijkt uit een uitgebreide telling die de krant Het Nieuwsblad uitvoerde op twintig ­locaties in Vlaanderen. 

  En dat aantal moet dringend omlaag, vinden de overheid, de scholen én de ouders van de kinderen. Daarom komen er per direct meer controles en vooral ook strengere straffen. De meeste politiezones zien vanaf 7 november, net na de herfstvakantie, niets meer door de vingers: wie nu nog zonder licht rijdt, krijgt een boete van 55 euro.

  “Een hoog aantal, er is nog werk”, zegt Vlaams minister van Mobiliteit Ben Weyts (N-VA). “Fietsers moeten ook beseffen dat ze zelf een verantwoordelijkheid dragen. Als autobestuurder merk je al snel dat sommige fietsers totaal niet opvallen in het verkeer.

  Het gaat dus niet alleen om zien, maar ook om gezien worden.

  Op zoek naar een setje fietsverlichting? --> http://www.ledlenser.be/Sportlampen/Fietsen/.
  Kom ze allemaal testen op Velofollies, van 20 tot 22 januari 2017 in Kortrijk Xpo. 
  Bron, Het Nieuwsblad: http://www.nieuwsblad.be/cnt/dmf20161106_02559036

 • 29-01-2016

  Verleng vanaf nu je garantie tot 7 jaar*!


  De lichtexperten bij Ledlenser leveren kwaliteit en innovatie sinds de oprichting van het bedrijf in 1994. Vanaf nu introduceert de firma een nieuwe, klantvriendelijke service die de kwaliteit van Ledlenser producten extra benadrukt: bij de aankoop van een lamp krijgt iedere klant een standaardgarantie van 5 jaar die verlengd kan worden tot 7 jaar* na online registratie. Dit aanbod maakt Ledlenser tot een voorloper op de internationale markt.

  Christian Schulte, marketing manager bij Ledlenser, vult aan:
  "De gebruiker kan onze high-end productie en kwaliteit voor 100% vertrouwen. Met onze verlengde garantie van 7 jaar* onderlijnen we niet alleen het geavanceerde design van onze lampen, maar ook onze merkwaardige duurzaamheid".

  Hoe werkt het?
  • Bij iedere aankoop is een speciale registratiekaart toegevoegd aan de verpakking.
  • Scan de QR code met je smartphone of geef de unieke URL in je internetbrowser in die je op deze registratiekaart terugvindt.
  • Dit brengt je naar een unieke productregistratie webpagina. Vervolledig het formulier door o.a. het serienummer in te geven.
  • Na een succesvolle registratie, ontvang je een bevestigingsmail.
  • Vanaf nu heb je recht op 7 jaar* garantie op de aangekochte lamp.
  • De garantie dekt materiaal- en fabricagefouten – zie garantievoorwaarden

  * Geldig voor Ledlenser producten aangekocht na 01-01-2016 en die voorzien zijn van een productregistratiekaart, ingesloten in de productverpakking.

   
Zaklampen
Hoofdlampen
Oplaadbaar
Sportlampen
Accessoires