Over Zweibruder

Creating New Worlds of Light
De firma Zweibrüder Optoelectronics (eigenaar van de Ledlenser merknaam) werd opgericht door de tweelingbroers Harald en Rainer Opolka.


 

"In 1994 richtten we ons bedrijf op met 1.000 DM startkapitaal, een schetsboek, een gereedschapskist en een oude Atari-computer in een garage. We waren geobsedeerd door het idee van licht, hadden goede ideeën en werkten vaak tot diep in de nacht. Ondertussen produceren we met meer dan 1.500 medewerkers in drie productielocaties, een LED-lampenprogramma dat in de hele wereld zijn gelijke niet kent.

Ledlenser biedt een breed scala van focusseerbare zaklampen, hoofdlampen, fiets- en duiklampen met de nieuwste LED-technologie. De meeste van hen zijn uitgerust met het Advanced Focus System, één van 's werelds beste focussystemen.
De verschillende series werden aangepast aan verschillende behoeften. Sommige zak- of hoofdlampen werken op batterijen of zijn herlaadbaar voor een continu, langdurig gebruik. Perfect voor outdoor activiteiten zoals kamperen, geocaching, mountainbiken, klimmen enz.

Dankzij het enorm uitgebreide scala en de unieke eigenschappen van onze lampen bieden wij de juiste verlichtingsoplossing voor vrijwel elke situatie. 

Zaklampen
Hoofdlampen
Oplaadbaar
Sportlampen
Accessoires